Canlıların Yaşam Döngüsüne Keşif e-Twinnig projesi

Okulumuz Minik Kalpler Sabah Grubu sınıfı öğretmeni Tuğba Yeşil ve öğrencilerinin katıldığı "Canlıların Yaşam Döngüsüne Keşif" etwinning projemiz başladı. Projemiz 4-9 yaş aralığını kapsayan okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik bir projedir. Çocuklar çevrede gördüklerini inceler, merak eder ve sorgular. Meraklarını gidermek için neden sonuç ilişkisi kurar. Projemizde, bilimsel açıklamalardan yola çıkarak çocukların bilimsel süreç becerilerini desteklemeyi amaçlıyoruz. 

Projemizde çocuklar canlıları tanıyarak doğayı, bitkileri, hayvanları ve insan doğasını keşfedecektir. Fen ve doğa etkinliklerinde öğrencilerin aktif katılımları sağlanarak, gezi gözlem ve incelemeler yapmalarını, multidisiplinler arası yolculuklarında doğaya ve canlılara karşı daha duyarlı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Projemiz ARALIK -MAYIS aylarını kapsayan bir projedir. 

Proje kapsamında öğrencilerle ‘Canlıların Yaşam Döngüsü’ konulu tanıtım videosu, afiş, logo ve beyin fırtınası tekniği ile kelime bulutu oluşturuldu.


25-01-202425-01-202425-01-2024



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi